Vpis

Glasbena šola Kamnik razpisuje prosta mesta za vpis v šolsko leto 2022/2023 za naslednje inštrumente: violina, violončelo, trobenta, rog, pozavna, evfonij, tuba, klavir, orgle, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, oboa, tolkala, diatonična harmonika, harmonika, kitara, citre, petje in balet.

K vpisu vabimo otroke od 7. leta starosti dalje. Za vpis je potrebno opraviti sprejemni preizkus, organizirali ga bomo 20. in 21. maja 2022 v prostorih glasbene šole. Vsi prijavljeni bodo o datumu in uri sprejemnega preizkusa obveščeni po e-pošti.
K vpisu na program petje vabimo učence od 15. leta dalje oz. tiste pri katerih je mutacija glasu že zaključena.

Vpis na programe predšolska glasbena vzgoja, glasbena pripravnica in plesna pripravnica bo potekal do zapolnitve mest, ker ti programi nimajo sprejemnih preizkusov. V program predšolska glasbena vzgoja vpisujemo otroke stare 5 let, v programa glasbena in plesna pripravnica 1 pa otroke stare 6 let oz. tiste, ki se v šolskem letu 2022/2023 vpisujejo v prvi razred osnovne šole. V plesno pripravnico 2 se lahko vpišejo otroci stari 7 let, v plesno pripravnico 3 pa otroci stari 8 let.

Prijava na sprejemni preizkus bo mogoča od 3. maja 2022 do 18. maja 2022 na spodnji ikoni SPLETNA PRIJAVA ali na spletni povezavi https://www.eglasbenasola.si/applications_api/application/47 . Več informacij o delovanju šole boste lahko dobili na dnevu odprtih vrat, ki bo v sredo, 11. maja 2022, ob 17. uri v Vremšakovi dvorani. Po uvodni predstavitvi se boste lahko sprehodili po šoli in si ogledali, kako poteka pouk.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na e-naslovu info@gskamnik.si .

VESELIMO SE VAŠEGA VPISA!

Spletna prijava